Технологія термоформування

Термоформувальні машини WEBOMATIC ® застосовуються в дуже широкому діапазоні: вони покривають всі відомі на сьогоднішній день термоформочні пакувальні рішення з м’якої та жорсткої плівки, упаковки з вакуумом і з модифікованим газовим середовищем (МГС), з використанням технології СКІН або термозбіжними плівками, аж до формування верхньої.
Технологія 
Snap-In для виготовлення спеціальної кришки плівки

cut steak

Термоформувальна машина ML-C 2600

Види упаковки

tiefziehverpackung 400x400 1

Звичайна термоформувальна упаковка

Найпростіший вид упаковки, з метою захисту продукту від зовнішніх пошкоджень – формування нижньої плівки та її запаювання верхньою плівкою. У цьому випадку не створюється вакуум і ГМС. Найчастіше такий вид упаковки використовується при вторинній упаковці медичних продуктів та не рекомендується для упаковки харчових продуктів.

thermoformed vacuum 400x400 1

Вакумна упаковка

Герметична вакуумна упаковка захищає продукт від зовнішніх факторів і збільшує термін зберігання продукту, тому що мікробіологічне життя бактерій під впливом вакууму уповільнюється.

Модифіковане газове середовище (МГС/ MAP)

Перед запаюванням лотків природна атмосфера всередині упаковки замінюється, залежно від продукту, модифікованою атмосферою (МГС). Це захищає продукт від зовнішніх впливів та гарантує те, що МГС продовжить термін реалізації продукту та збереже його колір. Як правило при упаковці продукту в MГС у харчовій промисловості використовують три гази: вуглекислий газ, азот та кисень.

tiefziehverpackung oberfolienverformung 400x400 1

Формування верхньої плівки та технологія «Snap-In»

Термоформувальна лінія може виробляти упаковки за технологією «Snap-in», з кришкою з жорсткої плівки, що повторно закривається. У цьому випадку машина комплектується додатковою формувальною станцією для верхньої плівки і здатна виробляти стабільні упаковки з жорсткої плівки з верхньою кришкою, що закривається. При цьому продукт упакований у захисному середовищі, а сама упаковка герметична.

schrumpfverpackung e1564495577710 400x400 1

Упаковка в термозбіжну плівку

У цьому виді упаковки використовується спеціальна термозбіжна плівка. Після процесу вакуумування, продукт потрапляє в термозбіжний танк, де і відбувається термоусадка. Результат – це приваблива упаковка, де не видно виділення м’ясного соку і тим самим покращені терміни придатності.

WEBOMATIC 2pack

Термоформувальна упаковка 2Pack з кількома сегментами, один з яких містить модифіковане газове середовище (МГС), а інший упакований за технологією СКІН. Ця запатентована технологія зробить Вашу упаковку оригінальною, неповторною та функціональною. Кількість та розміри сегментів підбираються індивідуально. Такий вид упаковки рекомендований для готових чи частково готових страв

Упаковка SKIN

Не важливо, що за продукт Ви хочете упакувати, свіже м’ясо чи м’ясні вироби, риба, птиця, сир, молочні продукти, паштети чи морепродукти, технологія «Скін» на термоформувальній машині дасть Вам завжди оптимальну презентацію продукту. Верхня плівка обтягує продукт як друга шкіра, а решта поверхні упаковки, де немає продукту, спайується з нижньою плівкою. Внаслідок чого Ви маєте чудовий результат: Ваші продукти захищені і при цьому мають відмінний зовнішній вигляд. Не важливо. де він розташовуватиметься, на прилавках магазинів, лежати на полиці або буде підвішений на спеціальних підвісах

Псевдо Скін

Упаковані продукти не виступають за верхній край лотка

Protrude Скін

Максимальна висота виробу становить 50 мм. Часто комбінується неглибокий лоток та високий продукт, оскільки продукт може бути край лотка

Відкриття упаковки та її підвіс

На вимогу клієнта, наші термоформувальні машини можуть бути дооснащені додатковими функціями для ідеальної презентації на полицях в магазині або для більш комфортного відкриття упаковки

Відкриття упаковки

peel ecke

Кут легкого відкривання

Наявність куточка легкого відкривання на упаковці дозволяє відкрити її за лічені секунди потягнувши верхню плівку.

knick peel

Кут легкого відкривання, що надламується

Невеликий шматочок нижньої плівки спайується з верхньою плівкою і при відкриванні відламується і залишається склеєним. Це гарантує контрольоване відкриття упаковки та рекомендується при упаковці СКІН

snap in

Повторне закриття кришки

Можлива комплектація машин з технологією «Snap in» або з кришкою з жорсткої плівки, що повторно закривається. При цьому продукт упакований у захисному середовищі, а сама упаковка герметична

Поперечне різання типу «Зіг-Заг»

Такий вид поперечного різання дозволяє відкрити упаковку з м’якої плівки з обох боків

kerbe

Бічний надріз на упаковці

Спеціальний бічний надріз упаковки наноситься в зоні поперечного різання та допомагає споживачеві її контрольоване відкриття

Підвіс упаковки

loch

Круглий підвіс

Ідеальне рішення для презентації продукту у точках збуту на підвісах

euro loch

Підвіс у формі Євро-отвору

Більш поширена у Європі форма підвісу у формі ЄВРО-отвору дозволить вам ідеальний варіант підвісу на прилавку магазину

Поперечний розріз

Найновіші тенденції у зовнішньому вигляді термоформувального пакування

guilotine

різ за допомогою гільйотини

Поперечне різання типу «ЗІГ-ЗАГ

ecken

Поперечний різ за допомогою штампу з вирубуванням куточків

perforation

Перфораційний різ

streifen

Смужний штамп / смугова система різання

komplett

Комплексні штампи різання під індивідуальні вимоги клієнта